Voorgerechten CATERING

Tomatensoep met Balletjes   ( 1 liter )   met room apart

10,00

Aspergesoep met Room   ( 1 liter )

10,00

Kreeftensoep  ( 1 liter )

13,00

Rundcarpaccio met Rucola, Olijfolie en Parmezaan

12,00

Scampi's < Vincent > met Fijne Groentjes, Look en Witte Wijn

14,00

Kaaskroketten met Slaatje   ( frituren thuis ! )

10,00

Garnaalkroketten met Slaatje   ( frituren thuis ! )

13,00

Halve Kreeft Bellevue met Slaatje, Mayo en Cocktailsaus   ( per 2 personen )

17,00

Vitello Tonnato met Witloof en Kreeftentartaar

15,00

Kempische Asperges met Gerookte Zalm en Kreeftensaus

15,00

Kempische Asperges met Kalfszwezerik en Mosterd < Pommery >

17,00

Noorse Visschotel met Mierikswortel

15,00

Carpaccio, Tartaar en Mousse van Noorse Zalm met Limoenvinaigrette

15,00