V I N C E N T @ H O M E
' wij koken voor jou '
W E E K E N D M E N U
vrijdag 23 - zaterdag 24 - zondag 25 april 2021
Vitello Tonnato < Classico >
* * *
Filet van Witte Heilbot met Asperges, Pinot Blanc en Tomatenfondue, Puree
* * *
Truffel met Yuzugel en Ganache van Donkere Chocola
€ 45 per persoon
Fles Côtes Catalanes < L'Infini > Dom. du Paradis inbegrepen per 2 personen.
Bestellen kan tot 1 dag op voorhand : 014 / 58 58 57
Afhalen : vrijdag en zaterdag 11u-12u en 17h-18u, zondag 11u-12u
Heb je verdere vragen, aarzel niet ons te contacteren.
W E E K E N D 1 M E I 2 0 2 1
menu
Asperges in Rode Kokos, Gerookte Zalm met Tomaat en Mozzarella
* * *
Aspergesroomsoep
* * *
Presa de Lomo met Madeira, Witlooftimbaal met Wortel en Parijse Champignons
* * *
Chocoladetwist met Koffie, Praliné en Macarons
€ 55 per persoon
Fles bubbels en fles wijn extra per twee personen.
Bestellen kan tot 2 dagen op voorhand : 014 / 58 58 57
Afhalen : vrijdag en zaterdag 11u-12u en 17h-18u, zondag 11u-12u
A S P E R G E S
Aspergesoep met Room 1 liter € 12
Asperges op Vlaamse Wijze vrg € 13 hfd € 19
Asperges met Kreeftensaus, Gerookte Zalm en Kreeftentartaar vrg € 15 hfd € 21
Asperges met Mosterd Pommery en Kalfszwezeriken vrg € 17 hfd € 24
A L A C A R T E
A la carte gerechten zijn mogelijk van woensdagmiddag tot en met zondagmiddag.
Deze staan verder op onze website.
Bestellen kan tot één dag op voorhand op het nummer 014 / 58 58 57.
Afhalen kan van woensdag tot zaterdag tussen 11u-12u en 17u-18u, zondag tussen 11u-12u.
like ons op
F A C E B O O K
Bistro.Vincent
Guy & Peter