CULINAIR TAFELEN
CULINAIR TAFELEN
Een modern à la carte menu met stijlvolle gerechten die meedansen op het ritme van de seizoenen, aangevuld met toegankelijke klassiekers uit de Franse keuken – de signatuur van Bistro Vincent. Een selectie van de suggesties wordt in 2 menu’s gegoten: een seizoens- en suggestiemenu. Kwaliteit en afwisseling gegarandeerd.
SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN
SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN
Elk seizoen gaat hand in hand met bepaalde ingrediënten – van wild tot asperges en van aardbeien tot pompoenen. Overheerlijk, maar op hun lekkerst in de juiste periode van het jaar. Een kalender die we bij Bistro Vincent maar al te graag volgen om jou de meest overheerlijke gerechten te presenteren.
Een puur stukje vlees op je bord … daarvoor rekenen we op onze nauwe samenwerking met het Slachthuis van Geel, dat bijna aan onze achtertuin grenst.
Lokaal en hoogkwalitatief, meer moet dat niet zijn.
S E I Z O E N S M E N U
73€
Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Groenlandse Heilbot met Jus van Bouillabaisse met Gerookte Paling,
Crème en Krokante Bloemkool
° ° ° ° °
Kalfscarré < Billeman > met Rode Bourgogne, Filogebakje,
Rösti met Gepofte Wortel en Spitskool
° ° ° ° °
Vanille Panna Cotta, Cremeux Exotic, Witte Chocola en Ananas
S U G G E S T I E M E N U
73€
Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Langzaam Gerookte Zalm met Kort Gegrilde Tonijn,
Kreeftentartaar, Mango, Wasabi en Avocado
° ° ° ° °
Tournedos < Black Angus > met Cognacsaus, Aspergebuidel,
Knolselder, Butternut en Basilicumgroenten
° ° ° ° °
Lentegebakje met Appel en Yuzu, Amandel en Limoenschuim
W I J N E N
I N D E K I J K E R
Gruner Veltliner < Hagn > Antlasbergen – Weinviertel
34€
mooie kruiding met citrustoetsen, licht mineralig, fijne zuren met lange afdronk
karaf
23€
glas
7,50€
Barbera d’Alba < Fratelli Revello > Piemonte
39€
Robijnrood, rijk aroma van zwart fruit met verrassende elegantie en een mooi zuurtje
karaf
26€
glas
8€
M E N U K A A R T
van 19 maart tot en met 3 mei 2025
Tomatensoep met Room | 8 € | |
Kreeftensoep | 14 € | |
Soepje van Geroosterde Paprika en Mascarpone | 10 € | |
Rundcarpaccio met Parmezaan en Rucola | 19 € | 24 € |
Scampi’s Vincent | 21 € | 27 € |
Kaaskroketten met Slaatje | 18 € | 21 € |
Garnaalkroketten met Slaatje | 21 € | 25 € |
Kalfszwezeriken met Mosterd Pommery, Butternut, Witloof en Uiencrumble | 27 € | 38 € |
Zeven Kleine Voorgerechtjes | 24 € | |
Kalfscarpaccio met Tartaar van Rund en Kreeft, | ||
Schartongfilet op Bruidkruim | 25 € | |
Langzaam Gerookte Zalm met Kort Gegrilde Tonijn, | ||
Kreeftentartaar, Mango, Wasabi en Avocado | 25 € | |
Vegetarische Proevertjes met Wokmie, Risotto en Tomatenfondue | 29 € | |
Burrata met Geroosterde Asperges, Gekonfijte Tomaat, | ||
Quinoa en Gazpacho van Watermeloen | 23 € | |
Zeetong op Oostendse Wijze met Salade | 47 € | |
Groenlandse Heilbot met Jus van Bouillabaisse met Gerookte Paling, | ||
Crème en Krokante Bloemkool | 29 € | |
Vispannetje in Romige Preisaus en Gevulde Preirolletjes | 33 € | |
Kort Gegrilde Tonijn op Brioche, Zoete Tomatenfondue, | ||
Rucola en Siroopje van Oude Balsamico | 29 € | |
Pasta met Kreeft en Jakobsvruchten, Venusschelpen en Pancetta, | ||
Brunoise van Groentjes, Tomaat en Look | 33 € | |
Kipfilet met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 27 € | |
Vers Gemalen Steak Tartaar met z’n Klassiek Garnituur | 29 € | |
Varkenshaasje met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 31 € | |
Filet Pur met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 41 € | |
Kalfscarré < Billeman > met Rode Bourgogne, Filogebakje, | ||
Rösti met Gepofte Wortel en Spitskool | 35 € | |
Tournedos < Black Angus > met Cognacsaus, Aspergebuidel, | ||
Knolselder, Butternut en Basilicumgroenten | 41 € | |
Salade < Vincent > met Kip, Spek en Scampi’s | 27 € | |
Salade met Geitenkaas, Spek en Scampi’s | 26 € | |
Spaghetti < Bolognese > | 21 € | |
Videe met Kip en Slaatje | 25 € | |
Frieten – Kroketten – Puree – Pasta | 4,5 € |