CULINAIR TAFELEN

CULINAIR TAFELEN

Een modern à la carte menu met stijlvolle gerechten die meedansen op het ritme van de seizoenen, aangevuld met toegankelijke klassiekers uit de Franse keuken – de signatuur van Bistro Vincent. Een selectie van de suggesties wordt in 2 menu’s gegoten: een seizoens- en suggestiemenu. Kwaliteit en afwisseling gegarandeerd.

SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN

SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN

Elk seizoen gaat hand in hand met bepaalde ingrediënten – van wild tot asperges en van aardbeien tot pompoenen. Overheerlijk, maar op hun lekkerst in de juiste periode van het jaar. Een kalender die we bij Bistro Vincent maar al te graag volgen om jou de meest overheerlijke gerechten te presenteren.

Een puur stukje vlees op je bord … daarvoor rekenen we op onze nauwe samenwerking met het Slachthuis van Geel, dat bijna aan onze achtertuin grenst.
Lokaal en hoogkwalitatief, meer moet dat niet zijn.

S E I Z O E N S M E N U

73€

Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Groenlandse Heilbot met Jus van Bouillabaisse met Gerookte Paling,
Crème en Krokante Bloemkool
° ° ° ° °
Kalfscarré < Billeman > met Rode Bourgogne, Filogebakje,
Rösti met Gepofte Wortel en Spitskool
° ° ° ° °
Vanille Panna Cotta, Cremeux Exotic, Witte Chocola en Ananas

S U G G E S T I E M E N U

73€

Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Langzaam Gerookte Zalm met Kort Gegrilde Tonijn,
Kreeftentartaar, Mango, Wasabi en Avocado
° ° ° ° °
Tournedos < Black Angus > met Cognacsaus, Aspergebuidel,
Knolselder, Butternut en Basilicumgroenten
° ° ° ° °
Lentegebakje met Appel en Yuzu, Amandel en Limoenschuim

W I J N E N
I N   D E   K I J K E R

Gruner Veltliner < Hagn > Antlasbergen – Weinviertel

34€

mooie kruiding met citrustoetsen, licht mineralig, fijne zuren met lange afdronk

karaf

23€

glas

7,50€

Barbera d’Alba < Fratelli Revello > Piemonte

39€

Robijnrood, rijk aroma van zwart fruit met verrassende elegantie en een mooi zuurtje

karaf

26€

glas

8€

M E N U K A A R T

van 19 maart tot en met 3 mei 2025

Tomatensoep met Room  8 €
Kreeftensoep  14 €
Soepje van Geroosterde Paprika en Mascarpone  10 €
Rundcarpaccio met Parmezaan en Rucola  19 €  24 €
Scampi’s Vincent  21 €  27 €
Kaaskroketten met Slaatje  18 €  21 €
Garnaalkroketten met Slaatje  21 €  25 €
Kalfszwezeriken met Mosterd Pommery, Butternut, Witloof en Uiencrumble  27 €  38 €
Zeven Kleine Voorgerechtjes  24 €
Kalfscarpaccio met Tartaar van Rund en Kreeft,
          Schartongfilet op Bruidkruim  25 €
Langzaam Gerookte Zalm met Kort Gegrilde Tonijn,
          Kreeftentartaar, Mango, Wasabi en Avocado  25 €
Vegetarische Proevertjes met Wokmie, Risotto en Tomatenfondue  29 €
Burrata met Geroosterde Asperges, Gekonfijte Tomaat,
          Quinoa en Gazpacho van Watermeloen  23 €
Zeetong op Oostendse Wijze met Salade  47 €
Groenlandse Heilbot met Jus van Bouillabaisse met Gerookte Paling,
          Crème en Krokante Bloemkool  29 €
Vispannetje in Romige Preisaus en Gevulde Preirolletjes  33 €
Kort Gegrilde Tonijn op Brioche, Zoete Tomatenfondue,
          Rucola en Siroopje van Oude Balsamico  29 €
Pasta met Kreeft en Jakobsvruchten, Venusschelpen en Pancetta,
          Brunoise van Groentjes, Tomaat en Look  33 €
Kipfilet met Slaatje    peperroom – champignonroom – béarnaise  27 €
Vers Gemalen Steak Tartaar met z’n Klassiek Garnituur  29 €
Varkenshaasje met Slaatje    peperroom – champignonroom – béarnaise  31 €
Filet Pur met Slaatje    peperroom – champignonroom – béarnaise  41 €
Kalfscarré < Billeman > met Rode Bourgogne, Filogebakje,
          Rösti met Gepofte Wortel en Spitskool  35 €
Tournedos < Black Angus > met Cognacsaus, Aspergebuidel,
          Knolselder, Butternut en Basilicumgroenten  41 €
Salade < Vincent > met Kip, Spek en Scampi’s  27 €
Salade met Geitenkaas, Spek en Scampi’s  26 €
Spaghetti < Bolognese >  21 €
Videe met Kip en Slaatje  25 €
Frieten – Kroketten – Puree – Pasta 4,5 €

Proeven van onze seizoensgebonden gerechten van voortreffelijke kwaliteit?

Op zoek naar een unieke locatie voor je feest of bedrijfsevent?