CULINAIR TAFELEN
CULINAIR TAFELEN
Een modern à la carte menu met stijlvolle gerechten die meedansen op het ritme van de seizoenen, aangevuld met toegankelijke klassiekers uit de Franse keuken – de signatuur van Bistro Vincent. Een selectie van de suggesties wordt in 2 menu’s gegoten: een seizoens- en suggestiemenu. Kwaliteit en afwisseling gegarandeerd.
SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN
SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN
Elk seizoen gaat hand in hand met bepaalde ingrediënten – van wild tot asperges en van aardbeien tot pompoenen. Overheerlijk, maar op hun lekkerst in de juiste periode van het jaar. Een kalender die we bij Bistro Vincent maar al te graag volgen om jou de meest overheerlijke gerechten te presenteren.
Een puur stukje vlees op je bord … daarvoor rekenen we op onze nauwe samenwerking met het Slachthuis van Geel, dat bijna aan onze achtertuin grenst.
Lokaal en hoogkwalitatief, meer moet dat niet zijn.
S E I Z O E N S M E N U
72€
Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Carpaccio van Hert en Lauw Kwarteltje, Zoetzure Bietensalade,
Pijnboompitten, Rucola en Vinaigrette van Mosterd en Truffeljus
° ° ° ° °
Wilde Eend en Hazenrug in een Wildjus met Porto,
Spitskool en Polenta, Knolselder en Zoete Aardappel
° ° ° ° °
Mousse van Kokos en Mascarpone, Mango en Passievrucht,
Cannelloni van Exotisch Fruit
S U G G E S T I E M E N U
72€
Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Vitello Tonnato met Sandwich van Steak Tartaar,
Daslookmayonaise, Wasabi en Eierdooiercrème
° ° ° ° °
Hertenkalf met Madeira, Paddestoelen en Gevulde Rösti met Ovengarnituren
° ° ° ° °
Koekje van Chocola en Cremeux, Mousse van Melkchocola en
Karamel, Biscuit en Roomijs van Hazelnoot
W I J N E N
I N D E K I J K E R
Lignum Blanc < Albet I Noya > Penedès – Catalunya
37€
helder van kleur, molligheid van de chardonnay met mineralige sauvignon blanc
karaf
25€
glas
7,5€
Barbera d’Alba < Fratelli Revello > Piemonte
39€
Robijnrood, rijk aroma van zwart fruit met verrassende elegantie en een mooi zuurtje
karaf
26€
glas
8€
M E N U K A A R T
van 30 oktober tot en met 14 december 2024
Tomatensoep met Room | 8 € | |
Kreeftensoep | 14 € | |
Witloofsoep met Trappist < Westmalle > en Portobello | 10 € | |
Rundcarpaccio met Parmezaan en Rucola | 19 € | 24 € |
Scampi’s Vincent | 21 € | 27 € |
Kaaskroketten met Slaatje | 18 € | 21 € |
Garnaalkroketten met Slaatje | 21 € | 25 € |
Kalfszwezeriken met Mosterd Pommery, Butternut, Witloof en Uiencrumble | 27 € | 37 € |
Zeven Kleine Voorgerechtjes | 24 € | |
Vitello Tonnato met Sandwich van Steak Tartaar, | ||
Daslookmayonaise, Wasabi en Eierdooiercrème | 25 € | |
Carpaccio van Hert en Lauw Kwarteltje, Zoetzure Bietensalade, | ||
Pijnboompitten en Vinaigrette van Mosterd en Truffeljus | 25 € | |
Vegetarische Proevertjes met Wokmie, Risotto en Tomatenfondue | 27 € | |
Kabeljauwhaas met Kruidenkorst en Zachte Thaise Curry, | ||
Groene Asperges en Mousseline van Butternut | 31 € | |
Zeetong met Botersaus, Verse Tartaar en Salade | 46 € | |
Mixte Grill van Vis met Mosterd < Pommery > op | ||
Gegrilde Courgette en Brunoise van Groentjes | 31 € | |
Vispannetje in Romige Preisaus en Gevulde Preirolletjes | 31 € | |
Stoofvlees < Westmalle > met Fris Witloofslaatje en Groene Appel | 23 € | |
Thaise Vol-au-Vent met Oosters Slaatje, | ||
Mi Cuit van Tonijn en Scampi, Limoen en Soja | 28 € | |
Vers Gemalen Steak Tartaar met z’n Klassiek Garnituur | 29 € | |
Kipfilet met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 26 € | |
Varkenshaasje met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 29 € | |
Filet Pur met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 38 € | |
Wilde Eend en Hazenrug in een Wildjus met Porto, | ||
Spitskool en Polenta, Knolselder en Zoete Aardappel | 38 € | |
Fazant < Brabançonne > in Witloofroom, | ||
Bintjes, Pancetta en Witloofkroketje | 34 € | |
Hertenkalf met Madeira, Paddestoelen en Gevulde Rösti met Ovengarnituren | 36 € | |
Salade < Vincent > met Kip, Spek en Scampi’s | 26 € | |
Salade met Geitenkaas, Spek en Scampi’s | 26 € | |
Spaghetti < Bolognese > | 19 € | |
Videe met Kip en Slaatje | 24 € | |
Frieten – Kroketten – Puree – Pasta | 4 € |